Live Chat
0
https://www.legeakademiet.dk/

bObles Kylling Marmor

Varenummer 
16-002-45-024-XXX
DKK 299,95
Variant
Variant
PÅ LAGER – Levering 1-2 dage

Praktisk info

Bestil før 14.00, så vi sender i dag (hverdage)
30 dages returret.
Gratis levering til med GLS ved 699,-
5 af 5 stjerner på TRUSTPILOTTrustpilot
Godkendt af e-mærkete-mærket
Stimulering af børns motorik er fuldstændig lige så afgørende, som fx at servere sund mad og kramme dem en hel masse.

Motorikken er hjernetræning af allerhøjeste karat. Det er også sjovt, og det stimulerer alverdens egenskaber hos både helt små og større børn.

bObles skummøbler i det faste, men ikke hårde EVA-skum, giver dit barn de bedste muligheder for at udvikle motorikken; og det er jo skønt, at der er så rig mulighed for at vælge nogle tumledyr, som passer ind i ens hjem.

Denne marmor-kylling kan bruges både som vippe, som balancebom, som pude til at træne rygløft og som dynamisk siddepude. Et skønt redesign af en bObles-klassiker.

Materialet er fast skum - 3 gange så tæt som normalt - men er stadig elastisk og uden skarpe hjørner, så barnet kan tumle uden at slå sig. Tumlemøblerne er lette at rengøre, da de tåler vand og kan skrubbes efter behov. Materialet er testet specielt til børn både internationalt og i Danmark og indeholder ingen former for giftstoffer eller phtalater. bObles møbler egner sig også fint til institutioner eller andre steder, hvor mange børn kommer i berøring med dem, da de nemt kan rengøres, hvis der fx tisses eller spildes på dem. Væske trænger ikke ind i materialet, derfor er den hygiejnisk.

bObles Kylling måler 11x26x24 cm
Vejer ca. 1,5 kg

Fra 0 år.
Relaterede varer