Live Chat
https://www.legeakademiet.dk/
https://www.legeakademiet.dk/

Returformular / Reklamation

Returvarer

Har du fået købt en vare, som du har fortrudt, så kan du naturligvis sende den retur til os. Alle ordrer leveres med returformular og en forudbetalt label du kan bruge, for at gøre det så nemt for dig som muligt.

For at undgå fejl, sætter vi pris på, at du anvender den vedlagte returformular. Legeakademiet tilbyder ikke gratis returfragt, men for at gøre det nemt for dig, har vi vedlagt en forudbetalt returlabel, som koster kr. 45,00 at anvende. Beløbet fratrækkes i det beløb, som du skal have refunderet. Laver du ny ordre, får du gratis returfragt. Ny ordre bestilles på normalvis på shoppen, i bemærkningsfeltet skriver du "returnering af ordre SOXXXXX - fri returfragt"

Du har som udgangspunkt 30 dages returret. Er legetøjet en gave, kan vi udvide returretten i rimeligt omfang, når du giver os besked, eller noterer det i bemærkningsfeltet. Julegaver byttes frem til 20/1-2018. Alle ordrer lavet efter 1/10-2017 tildeles julebytteservice.

Særlige varer, f.eks. specialfremstillet eller tilpasset varer, tages ikke retur. Dette gælder også varer, der mister sin værdi, efter at en bestemt begivenhed er overstået, herunder beskyttelsesbriller i forbindelse med solformørkelse.

Vi bytter altid med et smil, hvis bare du overholder nedennævnte…..


Varen skal være ubrugt, i original emballage som ikke må være i stykker. Derudover skal varen emballeres forsvarligt, og der må ikke sættes pakkelabels direkte på varens emballage. Er dette ikke overholdt, kan vi ikke accepterer varen som en returvare.

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige hensyn ikke er egnet til at blive returneret. Hvis der er købt varer der skal samles, må disse ikke have været samlet og brugt i et omfang, så varens værdi forringes, hvis varekøbet skal fortrydes.

Når varen er modtaget retur, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vi anbefaler, at returvarer returneres til os som pakke og påsat den medfølgende returlabel. Ved bruge af returlabel, fratrækkes kr. 45,00 i det beløb, som eller skal refunderes. Dette beløb dækker returporto. Legeakademiet kan ikke gøres ansvarlig for varer sendt retur som brev.

Reklamation
Det sker desværre engang imellem, at legetøjet har en fejl, eller er gået i stykker. Sker det for dig, skal vi naturligvis nok hjælpe dig med at løse problemet.

Den bedste måde at reklamere over et stykke legetøj til os på, er at sende en e-mail indeholdende ordrenummer og beskrivelse af fejl/defekt. Medsend meget gerne et foto af fejlen på varen. Send til info@legeakademiet.dk.

 
Hvis en vare skal returneres til Legeakademiet i forbindelse med reklamation, opfordrer vi til, at Legeakademiet kontaktes før returnering af varen. I tilfælde af at vi ønsker varen retur, fremsender vi en forudbetalt portolabel eller sørger for afhentning af varen. Returneres varen for egen regning, uden aftale med Legeakademiet, refunderes returneringsomkostning i rimeligt omfang.

Vi henviser desuden til vores generelle handelsbetingelser, hvor vi har uddybet de fuldstændige regler omkring returvarer og reklamationer.

Gå til generelle handelsbetingelser her >