Live Chat
https://www.legeakademiet.dk/
https://www.legeakademiet.dk/

Reklamation


Det sker desværre engang imellem, at legetøjet har en fejl, eller er gået i stykker. Sker det for dig, skal vi naturligvis nok hjælpe dig med at løse problemet.

Den bedste måde at reklamere over et stykke legetøj til os på, er at sende en e-mail indeholdende ordrenummer og beskrivelse af fejl/defekt. Medsend meget gerne et foto af fejlen på varen. Send til info@legeakademiet.dk.

Husk at du ikke skal sende en vare retur til os, som du vil reklamere over, før du har aftalt det med os. I tilfældes af, at vi skal have varen retur, betaler vi returomkostninger ved at fremsende en forudbetalt portolabel. Hvis du sender varen til os, uden at have aftalt dette i forvejen, tilbagebetaler vi kun dine portoomkostninger i rimeligt omfang.

Regler omkring reklamation lyder således:
Legeakademiet yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Legeakademiet indenfor rimelig tid. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Opdager du en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Legeakademiet. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale eventuelt kreditering.

Hvis en vare skal returneres til Legeakademiet i forbindelse med reklamation, opfordrer vi til, at Legeakademiet kontaktes før returnering af varen. I tilfælde af at vi ønsker varen retur, fremsender vi en forudbetalt portolabel eller sørger for afhentning af varen. Returneres varen for egen regning, uden aftale med Legeakademiet, refunderes returneringsomkostning i rimeligt omfang.

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse.

Læs evt. mere under vores generelle handelsbetingelser >