Live Chat
https://www.legeakademiet.dk/
https://www.legeakademiet.dk/

Persondatapolitik - GDPR

Hos Legeakademiet går vi ikke alene op i dit barns udvikling, bæredygtighed og frem for alt en leg, der udfordrer, men samtidig sker i et sikkert miljø. Vi går også vældig meget op i sikkerhed omkring hvorledes vi behandler dine personlige oplysninger. GDPR er for nogle uoverskueligt - for Legetanterne er det helt naturligt at passe på informationer og behandle dem i overensstemmelse med loven og sund fornuft.

Herunder kan du læse om vores persondatapolitik, og i bunden er et link til en fuldstændig redegørelse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, samt opfylde lovkrav omkring bogføringsloven.

Personoplysningerne registreres hos legeakademiet.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren for legeakademiet.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på legeakademiet.dk er jane@legeakademiet.dk.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til legeakademiet.dk sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Relevante oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift og forbedringer af Hjemmesiden, udsendelse af nyhedsbreve samt målrettet markedsføring, herunder retargeting, samt til din bedømmelse af vores virksomhed og produkter. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle data-behandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne

Som registreret hos legeakademiet.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til legeakademiet.dk via e-mail info@legeakademiet.dk.

Du kan læse hele vores Persondatapolitik ved at klikke her.