Live Chat
https://www.legeakademiet.dk/
https://www.legeakademiet.dk/

Om Legeakademiet

Hvem er Legeakademiet?

Legeakademiet drives af Jane Vestergaard og Ann Riemer.

Igennem vores egen dagligdag med vores børn, 3 drenge og 2 piger i alderen 9-17 år, ved vi, at det kan være svært at finde legetøj som giver vores børn en god oplevelse og høj legeværdi. Samtidig vil vi jo gerne have, at vores børn får det bedste af det bedste og gerne skubber lidt til deres udvikling!
Med dette i tankerne blev Legeakademiet grundlagt i 2005.

Hvad kan Legeakademiet?

Først og fremmest kan vi give dit barn noget ordentligt legetøj!
Legetøj du trygt kan overlade til dit barn, uden at være bekymret over miljø, sundhed og etik. Vi garanterer nemlig, at vores legetøj opfylder de strenge krav omkring råmaterialer, f.eks. at der indfarves med giftfri maling og at det er ordentligt træ der anvendes. En del af vores leverandører sikrer genplantning af træ fra Østen.


Meget af det legetøj vi finder frem til, kommer fra udlandet. Da både USA og Tyskland er lysår foran os, hvad angår fedt lærende og udviklende legetøj. Dette vil medføre at en del af vores spil m.m. har vejledninger på engelsk eller tysk. Ved de komplicerede varer oversætter vi vejledninger inden de kommer på hylderne, ved andre gør vi ikke. Du skal dog være klar over at du altid kan bede om en dansk oversættelse af vejledningen til dit købte produkt.

Med legetøj fra Legeakademiet giver du dit barn legetøj, som fremmer udvikling og læring samt stimulerer de basale sanser.

Vi lægger vægt på at legetøjet kan bruges individuelt af barnet, eller i hyggeligt samvær med voksne for derigennem at styrke relationerne mellem barn og voksen.

Hvorfor handle hos Legeakademiet?

Hos os kan du stille og roligt gennemgå legetøjet når du har tid. Vi gør os megen umage med at beskrive hver enkel vare, og samtidig forklare hvilke sanser legetøjet udvikler.
Du kan altid ringe til os hvis du er i tvivl om noget, eller du ønsker rådgivning omkring hvilket legetøj og babylegetøj der passer bedst til dit barn. Telefon 71990525

Vil du dele din mening og erfaringer med os?

Vi vil meget gerne høre fra dig omkring dine erfaringer med vores legetøj. Det kan hjælpe os med at blive bedre, og være en inspiration når vi skal finde nye varer. info@legeakademiet.dk

Er der noget du savner?

Vi er meget åbne overfor forslag til forbedring af vores udvalg af legetøj eller til vores butik. Så ring eller skriv til os hvis du har noget på hjertet - info@legeakademiet.dk

God fornøjelse i vores webshop

Ann Riemer & Jane Vestergaard
Stiftere af www.legeakademiet.dk