Live Chat
https://www.legeakademiet.dk/
https://www.legeakademiet.dk/

Legetøjstester

Vil du prøve vores legetøj gratis?

Bliv legetøjstester hos Legeakademiet. Så får du mulighed for at få tilsendt et stykke legetøj, som vi gerne vil have dine kommentarer på. - Helt gratis.


Ca. 6-10 gange årligt udvælger vi nogle produkter, som vi gerne vil have vores kunders synspunkter på. Vi trækker lod blandt de interesserede, som så får tilsendt et stykke legetøj.

Det eneste vi beder om, er en beskrivelse af legetøjet, en vurdering fra 1-5 stjerner (5 er det bedste) hvordan det har været at lege med, og hvad barnet synes om det – samt et billede af barnet i leg.

Denne beskrivelse bruger vi her på siden eller på vores blog.

 


 

Eksempel legetøjstest:

Legetøjstestere til Polydron magnet sæt

Polydron Magnet sæt er et utroligt populært samlesæt, som dine børn måske kender fra børnehaven eller skolen. Sættet lærer børn om form, rum og magnetisme, mens de leger sig til forskellige konstruktioner.

Sættet henvender sig til børn i alderen 3-11 år.
De heldige der skal teste Polydron er:
Birthe Rostgaard Nygaard og hendes søn Mathias på 4 år - samt Dorte Brodthagen med 3 børn, Gertrud på 4,Orla på 6 og Alfred på 7 1/2 år.

Vi glæder os til at høre om jeres erfaringer med Polydron. Så snart testene er færdige, bliver de lagt ud på vores blog.

 


 

Krussedullebogen fra Alvilda

Alvildas Krusedulle-male-tegne-bog
Testet af Luise og datteren Cecilie, som gav den 5 stjerner, og syntes det var et hit.

Alvildas kæmpestore krusedullebog til kr. 99,00 hos Legeakademiet

Læs hele Luises test på Legeakademiets Blog.
Lille Storm i et glas vand

Testet af flere kunder, hvis børn var begejstret for spillet "Lille Storm i et glas vand". Børnene får rigtig lov til at pjaske med vand, og hvilket barn elsker ikke det?

Lille Storm i et glas vand til kr. 99,00 fra Legeakademiet

Læs alle testene på Legeakademiets Blog