Live Chat
https://www.legeakademiet.dk/
https://www.legeakademiet.dk/

Kloge Åge

Hjerneføde til dit barn.

Hvor lærer dit barn noget? "I skolen......" ikk? Det tænker de fleste af os. Men her er en overraskelse: Er dit barn 7 år, har du som forælder seks gange større indflydelse på dit barns læring end skolen har.

Tankevækkende, ikke? Hos Legeakademiet er vi vilde med tankevækkende ting.

Sjovt nok er det også noget, børn elsker. Altså det tankevækkende. For børn er jo ved at lære verden at kende. Så de undrer sig. Og synes at voksne, der er gode til at undre sig, er dem der er sjovest at tale med.

Men tag nu spisesituationen. Hos os fylder 'Hvem legede du med i dag?', 'Hvorfor har du ikke spist din madpakke op?' og 'Fik du gymnastiktasken med hjem?' meget om spisebordet. Undren, derimod: Det bliver der ikke så meget af.

Derfor lavede vi i 2010 i samarbejde med Fredericia bibliotek Kloge Åge SMS'en. For hos Legeakademiet ville vi stimulere undren og læring. Også rundt om spisebordet. I dag sender vi ikke SMS´er ud, men i stedet har vi samlet 101 af de bedste Kloge Åger gennem tiden. Og bogen skal du få helt gratis:

Tilmeld dig nyhedsbrevet, og få den populære E-bog gratis KLIK HER

"GØR DIT BARN KLOGERE PÅ 101 MÅDER"

Vil du undre dig sammen med dit barn? Derhjemme, på turen eller i sommerhuset?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få vores populære Kloge Åge'er som E-bog med det samme i din inbox.

Vi sender nyhedsbrev ca. 3 -4 breve om måneden, og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Hvad er en Kloge Åge?
Legeakademiets Kloge Åge indeholder viden og spørgsmål om dyr, mennesker, historie, natur, kultur og sprog. Det er et oplæg til ting man kan snakke om, og som stimulerede barnets nysgerrighed. De henvender sig til børn fra sidste år i børnehaven til 3. klasse.

En gang imellem ville der også være viden, som vi voksne blev klogere af.


Eksempler på en typisk Kloge Åge:

"Blåhvalen er klodens største dyr. Den kan: Blive 33 meter lang (Hvor høj er du?) Veje 190 ton (Hvad vejer en bil?) Blæse vand 9 meter op i luften (Hvor langt spytter du?)"

eller

"Nævn alle de ord, der rimer på sommer. (Hvad hedder årstiderne?) Nævn alle månederne. Nævn ugedagene. (Hvilken årstid var det, da du blev født?)"


Hvad er indholdet i Kloge Åge?
De faktuelle oplysninger og spørgsmål til Kloge Åge sms blev leveret af Fredericia Bibliotek. De er specialister i spændende viden i børnehøjde.

Besøg gerne Fredericias Facebook side, og giv mere viden til dig barn.
www.facebook.com/fredericiabibliotek
.


I starten var Kloge Åge SMS tjenesten gratis, men den blev alt for populær, til at vi kunne bære den udgift, derfor gjorde vi den betalt og så faldt rigtig mange fra, så nu har vi samlet 101 Kloge Åge SMS'er til en E-Bog, som du kan få ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev…..