Live Chat
0
http://www.legeakademiet.dk/
1-2

Wheely Bug Stor- Anderledes rulledyr

Varenummer 
42-821X
Før:
DKK 699,95
DKK 489,97
Variant
Variant
PÅ LAGER – Levering 1-2 dage

Praktisk info

30 dages returret.
Gratis levering til GLS pakkeshop ved 499,-
5 af 5 stjerner på TRUSTPILOTTrustpilot
Godkendt af e-mærkete-mærket

Den originale Wheely Bug ? stor model.

Wheely Bug, som vi også kunne kalde "Rulle Marie".....er et helt fantastisk motorisk legetøj. Den kan rulle fremad, bagud, til siden og rundt og rundt om sig selv. Dermed udfordrer den barnets grovmotorik og balancen trænes.

Udover at køre selv på Wheely Bug, kan barnet også blive skubbet eller trukket af sted på den.
"Kroppen" på en Wheely Bug er meget brugervenlig og består af en blød skumpude over en solid inderkerne, der er overtrukket med en kraftig PU overflade, som er PVC fri og let at rengøre. Den brede krop sikre ligeledes en stabil kørsel, da tyngdepunktet ligger lavt, så der er ringe risiko for at børnene falder af en Wheely Bug.

Det lyse og børnevenlige design, gør den til et attraktivt legetøj og netop fordi den kan køre i alle retninger, bliver det et legetøj, som udfordrer barnet mere end andre kendte køretøjer til børn, samtidig med at underholdningsværdien holder i år.

Wheely Bug er ideel til indendørs brug og kan bære op til 120 kg, men ideal vægten til legen er op til 25 kg.

Håndtaget er af aluminium betrukket med tyndt lag gummi, der er behagelig at holde på. Alt er designet til mange års glæde. Og glæde er lige præcis hvad den har været i de sidste 10 år i institutioner over hele verden. Wheely Bug er testet og har vundet flere priser i Australien og andre lande indenfor de sidste år.

Den store Wheely Bug er 46cm lang, 28cm bred og siddehøjen er 26cm.

Vi anbefaler den store Wheely Bug allerede fra 1½ år. Ofte bliver spurgt om man skal vælge den store eller lille model - det kan du læse om her, klik på linket herunder:

Skal jeg vælge den store eller lille Wheely Bug? 

Relaterede varer
 
Legeakademiet • Ved Klædebo 12 E • 2970 Hørsholm • Tlf. 7199 0525 • CVR 31270529